NOR BÖREĞİ

 

MALZEMELER

·         1 kalıp tuzsuz nor

·         2 çay fincanı un

·         1 fiske tuz

·         2 kahve fincanı zeytinyağı

·         6 yemek kaşığı şeker

·         ½ çay kaşığı şeker ve ılık su

·         1 çay kaşığı tarçın

·         Gül suyu

 

HAZIRLANIŞI

Unu , bir fiske tuz, ½ çay kaşığı şeker, ½ kahve fincanı zeytinyağına koyup iyice yoğuruyoruz.Hamurumuzu ½  saat dinlendirip sonra oklava ile bezelerimizi açıyoruz.Diğer taraftan hazırladığımız 1 tuzsuz nor,6 kaşık şeker,1 çay kaşığı tarçın ve gül suyu karışımını bezelerimize birer çorba kaşığı koyup kapatıyoruz.Sonra kızgın yağda kızartıp servis yapıyoruz.

Afiyet olsun.

Sayfamızı Paylaşın:

Etiketler:

Sayfa Yorumları (0 )
  • ...

Yorum Ekleyin