NOR BÖREĞİ
MALZEMELER
· 1 kalıp tuzsuz nor
· 2 çay fincanı un
· 1 fiske tuz
· 2 kahve fincanı zeytinyağı
· 6 yemek kaşığı şeker
· ½ çay kaşığı şeker ve ılık su
· 1 çay kaşığı tarçın
· Gül suyu
HAZIRLANIŞI
Unu , bir fiske tuz, ½ çay kaşığı şeker, ½ kahve fincanı zeytinyağına koyup iyice yoğuruyoruz.Hamurumuzu ½ saat dinlendirip sonra oklava ile bezelerimizi açıyoruz.Diğer taraftan hazırladığımız 1 tuzsuz nor,6 kaşık şeker,1 çay kaşığı tarçın ve gül suyu karışımını bezelerimize birer çorba kaşığı koyup kapatıyoruz.Sonra kızgın yağda kızartıp servis yapıyoruz.
Afiyet olsun.
...